dissabte, 4 de juliol del 2009

Civisme

És una nit d’estiu qualsevol i decideixes voltar una estona pels carrers del teu barri -posem per cas Gràcia. De cop i volta sents un buit a l’estómac i oh que bé, trobes un swarma obert: swarma de vedella i una birra si us plau. Segueixes passejant pels teus carrers i darrera la cantonada apareixen dos agents de la guàrdia urbana que t’aturen en castellà, et demanen la documentació i et registren. Els agents tenen una nit orgullosa i t’ho pots creure! et multen per una presumpte infracció de civisme: cridar, cantar o interrompre el descans dels veïns. ¿Però això ho poden fer així com així? Els ho preguntes mentre els agents et demanen com s’escriu infracció, con una o dos ces? ¿Us ha passat mai?

Doncs mira quina casualitat que ahir a la nit li va passar a Melcior Deulofeu que muntat sobre el llom del seu porc senglar va cridar l’atenció de dos agents que jugaven a comptar guiris follables. Deulofeu els va matar. Un tret al cap a cada agent i avui ningú us multarà per passejar per Gràcia. Una altra acció del GAMBA pel nostre benestar.

1 comentari:

Modgi ha dit...

Aquest Delofeu és l'heroi que necessita aquesta ciutat. Violent, expeditiu i amb un odi exacerbat cap a tot allò que faci tuff a sociata.

Per cert, que el barri s'hauria de dir ni-puta-gràcia.