dilluns, 8 de desembre del 2008

El grup terrorista G.A.M.B.A torna a actuar. Aquest cop contra els estossegadors culturals

El G.A.M..B.A (Grup per l’Alliberament i la Mobilització del Barceloní Amargat) ha mostrat la seva fortalesa en un atemptat sense precedents. En contra de les últimes informacions que asseguraven un desànim de la cúpula del grup a causa del poc ressò dels seus últims atacs, el G.A.M.B.A va tornar a aparèixer ahir a la nit. Els terroristes van assaltar una sala d’un cinema cèntric i van disparar dos trets a la boca d’una senyora que havia estossegat en repetides ocasions. Els terroristes van aprofitar un badall de la víctima -la policia científica encara treballa en la identificació del cos que ha quedat molt desfigurat- per disparar sense pietat causant-li la mort. Aquest bloc ha tingut accés al comunicat en el que el grup G.A.M.B.A reivindica l’assassinat:

La senyora P. P., estossegadora cultural, feia molts anys que dedicava la seva vida a omplir d’estossecs totes les sales de la nostra ciutat. L’assassinat d’aquesta nit és un acte de justícia social que de ben segur agrairan tots els barcelonins. Les últimes paraules de P.P van ser: tinc una son... [...] El G.A.M.B.A és l’únic grup que vetlla pels interessos del barceloní i així serà fins que la nostra ciutat i els nostres conciutadans deixin de fotre’ns pel cul.

El redactor d’aquesta notícia no pot aplaudir la mort de ningú però voldria acabar aquesta crònica proposant nous atemptats:

- Els cinemes que permeten l’ingestió de crispetes.
- Els nous arbres de Nadal de la ciutat.
- Els conductors d’autobús que no saluden.
- Els cabrons que duen l' mp3, mp4 o la puta mare que els va parir a tot volum i ens putegen l'existència o el trajecte.
- Els comercials (ets un comercial cabró! Li deia Ciceró al seu esclau traïdor) que assalten els vianants venent targetes Citybank o promocions de Metges sense fronteres, Intermón Oxfam, etc

I vosaltres estimats lectors, què voldríeu que atemptessin els nostres terroristes de capçalera?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Proposo atemptats contra els grups de gent que van pel carrer ocupant tot l'espai de la vorera sense deixar passar els que vénen ni els que van. També contra els guiris en general i contra les cues que es formin aquest Nadal per veure el pessebre de la plaça Sant Jaume. Proposo que el G.A.M.B.A obri un compte corrent perquè els solidaris amb la causa hi fem alguns ingressos que els permetin comprar armes de destrucció massiva.

Anònim ha dit...

O bé aquest bloc no té massa lectors o bé l'administrador no se'ls estima com diu.

Anònim ha dit...

Proposo atemptar contra tots els coloms de Barcelona, sense excepció.

Anònim ha dit...

El sr. Josep desbarra, aquest blog té una quantitat inimaginable de lectors que són seguidors fidels i incondicionals d'aquest conydebloc. Que romanguin en silenci atents als exabruptes i a les últimes notícies sobre el G.A.M.B.A. no vol dir que no hi siguin, no s'equivoqui, sr. Josep, no s'equivoqui, que no sap amb qui parla.

Dr. Ramon, estem amb vostè. A tots, a tots!

Martí Bou ha dit...

Proposo segrestar el propietari dels cinemes Verdi i Verdi Park per tal de fer passis gratuïts i d'obligada visió de la sèrie The Office.

A part proposo tallar les cames a tot individu femella -o mascle, si s'escau- que porti pantalons texans per dins de botes de cuir i/o felpa.

També proposo arrancar parades del bicing i posar-les també en barris on se suposa que la gent ja té moto o cotxe propi. A part d'aquesta acció, seria elemental fer una falsificació massiva de les targetes d'aquest servei per tal que ningú l'hagi de pagar.

Dr. Ramon, no empaiti més criades.

Josep ha dit...

Home, tal i com està la Llei de Partits i la Llei Antiterrorista, supose que hauríem de condemnar les accions del GAMBA, però sincerament, costa molt.

Si no és per no condemnar, que si s'ha de condemnar és condemna, però condemnar per a res, és tonteria.