divendres, 27 de febrer de 2009

Boris Mir, fundador del grup terrorista G.A.M.B.A (Grup per l’Alliberament i la Mobilització del Barceloní Amargat), s’escapa de la Model.


Boris Mir , ex professor de secundària i fundador del grup terrorista G.A.M.B.A, ha fugit de la Model aquest matí. Mir, lector voraç de novel·la negra i usuari estrella de la bibliopresó, s’ha enfilat a una de les bastides que cobreixen la cúpula central de l’edifici i ha fugit com si res. Segons fonts policials, membres de G.A.M.B.A s’han infiltrat entre els operaris que treballen en la restauració de la cúpula i han facilitat la fugida de l’ex docent. A les 11:30 d’aquest matí assolellat, Mir sortia per la porta principal de la Model disfressat d’operari. Fins i tot ha fet l'ardidesa d’escopir a la cara del cap de seguretat P. G. disculpant-se d’un refredat traïdor. Les autoritats penitenciàries s’han adonat de la fugida de Mir quan la directora de la bibliopresó Esther Syrena ha alertat de l’absència de Mir a la seva cita setmanal vine a fer un cafè amb...

Els mitjans oficials han obviat la noticia per ordre expressa de la conselleria d’interior. Si els de La Vanguardia s’assabenten hauré de dimitir! ha sentenciat el conseller Saura.

La directora de la bibliopresó se sent decebuda i trista per la fugida de Mir amb qui mantenia una relació molt estreta. Mir havia impulsat el grup de lectura “Més enllà de la coberta” i estava enllestint la seva tesi titulada “Els Simpsons i Carner, Riba i Foix.”

Mir, condemnat a 20 anys de presó per l’assassinat de més de mil coloms merdosos, podria amagar-se amb Melcior Deulofeu, el temut terrorista del comando centre.

El cap dels mossos d’esquadra de Barcelona Paco Miravitges ha admès que tem per la seva vida. I no pas per les amenaces de G.A.M.B.A, més aviat per la crisi: Fa dos anys que intento vendre uns xalets... el meu sogre dels collons, el meu sogre! Mir, un dels principals ideòlegs de G.A.M.B.A, havia centrat la seva activitat terrorista en accions menors com l'assassinat massiu de coloms o la caça d'imbècils que llancen ous, globus d'aigua o pintura, malparits tots. A la Model, Mir ha contactat amb d'altres barcelonins amargats que han donat el seu suport a G.A.M.B.A i han proposat noves accions del grup com ara: disparar contra les dones madures que condueixen bicings sense saber distingir un vianant de cinquanta vianants, fer explotar tots els cotxes oficials o posar xinxetes als seients dels vigilants nocturns.

Recordem que Mir és autor de cinc llibres d’aforismes publicats per l’editorial “Un llibre són paraules”. En el seu últim llibre Sentenciat a escriure.Quatre Parets i un Matalàs i la meva Mà i un Paper. l’ex professor descriu la seva experiència penitenciària.

Mir, molt estimat a l’IES Pere Tàpies de Palafolls, ha deixat nombroses sentències gravades al sostre de la seva cel·la. En destaquem la més esperançadora


I malgrat tot, les roses tornaran a venir, ja estan venint